Image1\

Millners El

Volgsjövägen 94 D,
912 32 VILHELMINA,
Tel: 0940-554 10
Fax: 0940-124 91,

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Öppettider kontor & butik:
Mån - Tor 09.00-17.00
Fre 09.00-16.00

Lunch 12.00-13.00

 

Installation av larm & övervakningssystem

Med säkerhet inom elteknikbranschen menar man så kallad elteknisk säkerhet som innefattar brandlarm, inbrottslarm, passagesysten, CCTV (kameraövervakning) och drift- och larmöverföring.

Vi installerar larm och övervakningssystem i hus, bostadsrätter, fritidshus, hyresfastigheter, industrilokaler, kontorslokaler, restauranger och butiker.

Driftslarm

DriftslarmEtt driftslarm har till uppgift att övervaka temperatur, tryck, flöde, fuktighet, värme, kyla osv. Det kan till exempel gälla processer, dataservrar, frys- / kylanläggning, värmepanna, pumpanläggningar eller hiss. Med ett driftslarm installerat kan man onöödiga skador och i många fall långa och kostsamma driftsstopp.

Inbrottslarm & Hemlarm

hasInbrottslarmets största uppgift är att fungera preventivt. Skulle det ändå bli ett inbrott krävs att driftsäkerheten är tillförlitlig. Då är larmets uppgift att förhindra angrepp samt att väktare och polis tillkallas

Erfarenheten visar att inbrottslarm är det effektivaste sättet att förebygga inbrott. Med väl utprovad systemuppbyggnad och med godkända produkter samt en rätt utförd projektering kan du sova gott om natten.

Brandlarm & Brandskydd

Brandlarm BrandskyddEn brandincident på ett företag är det mest alvarliga som kan drabba er verksamhet. Ett brandlarm som upptäcker branden på ett tidigt stadium är därför oerhört viktigt. Driftsäkerheten är naturligtvis av största betydelse. En välfungerande anläggning måste vara rätt projekterad, installerad och underhållen. Det lägger ett stort ansvar på installatören och följaktligen ställs det stora krav på vem som får lov att installera en godkänd brandlarmanläggning. Vi har den kompetens som krävs för att projektera och installera en godkänd brandlarms anläggningför, såväl för det lilla kontoret som den större industrin.

Överfallslarm & Trygghetslarm

trygghetslarmButiker och företag med kontanthantering får en säkrare arbetsmiljö mot rån och hot som hör till vardagen i många svenska städer och vi behöver i allt högre grad skydda oss själva vår verksamhet samt våra närmaste. Du, eller någon du känner, kanske har ett riskfyllt och utsatt arbete? Du eller någon nära dig rör sig ofta kvälls- och nattetid i ensliga områden? Så tveka inte att skaffa ett överfallslarm idag.

Det finns flera olika typer av larm  där somliga har för avsikt att tillkalla polis medan andra har till uppgift att skapa uppmärksamhet hos allmänhetten

 

ELSÄKERHETSVERKET

elsak-liten

Läs om regelverket kring el

ELTEST för alla
eltest

 
 
 
 
Copyright Millners El AB, Volgsjövägen 94 D, 912 32 VILHELMINA, Tel: 0940-554 10, Fax: 0940-124 91,