Image1\

Millners El

Volgsjövägen 94 D,
912 32 VILHELMINA,
Tel: 0940-554 10
Fax: 0940-124 91,

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Öppettider kontor & butik:
Mån - Tor 09.00-17.00
Fre 09.00-16.00

Lunch 12.00-13.00

 

Elservice med Millners El för villan, bostadsrätten och fritidshuset

Behöver du service av värmeanläggning, vitvaror eller belysning, hemma eller i företaget? Ring oss - våra medarbetare löser de flesta problem och ställer självklart upp när det krisar! Vid renovering eller ombyggnad kan vi också hjälpa till.

 

Låt oss eltesta din bostad

sales2Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall att någon förolyckas. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-föredatum?
Tänk också på att nya elinstallationer som är felaktigt utförda kan vara förödande för liv och egendom.


Hur elsäkert är ditt hem?

Är du alldeles säker på att din familj, släkt och vänner inte riskerar att få ström genom kroppen på grund av exempelvis en sprucken gummiisolering på en sladd eller att skadedjur har förstört kablar, kopplingar är felaktigt utförda och att jordade uttag saknas?
Kan du helt lita på att din bostad inte börjar brinna genom att elsystemet belastas mer än det byggdes för?
Har du installerat exempelvis inbrottslarm, infravärme på uteplatsen, automatisk utebelysning eller tidur för motorvärmare? Men inte dimensionerat elanläggningen därefter.

 

EIO Eltest är en grundlig besiktning som gör livet tryggare


eltestDet luriga med elinstallationer är att du oftast inte kan se riskerna med blotta ögat. Eftersom du är ansvarig för elanläggningen i din bostad, bör du låta oss göra en EIO Eltest.

Testet är en grundlig besiktning. Vi testar centralen och säkringar, kollar uttag och kablar, gör stickprovskontroller i dosor och strömbrytare. Den tar pulsen på elanläggningen och ger besked om dess säkerhet, komfort, ekonomi och tekniska standard.
I din hand får du ett utförligt protokoll. Du ser om elanläggningen har fullgod säkerhet eller om fel behöver rättas till, antingen för att anläggningen ska uppfylla gällande föreskrifter eller för att öka komforten.
Visar testet att din elanläggning inte är säker eller att den kan bli bättre, kan vi lämna kostnadsförslag på åtgärderna.
Vill Du läsa mer om EIO eltest, Klicka här...


Skatteavdrag

Skatteverket verticalOlika skatteavdrag för konsumenter

EIO Eltest är avdragsgillt i samband med köp eller försäljning av bostad Mäklarprovision, värdering, besiktning, annonser, juridisk hjälp och tillfällig magasinering vid försäljning av en bostad är också avdragsgillt i deklarationen. Däremot är inte städning, packning och flyttransport avdragsgillt, utan räknas som levnadskostnader av Skatteverket.

Rot-avdraget gäller då fel ska rättas till som upptäcktes vi en EIO Eltest
Om en elinstallatör har genomfört en EIO Eltest och upptäckt fel eller brister i en elanläggning kan avdrag göras om det gäller underhåll, renovering, ombyggnad eller tillbyggnad.

 

Välkommen att kontakta oss på Millners El, Vilhelmina och Dorotea för mer information

 

ELSÄKERHETSVERKET

elsak-liten

Läs om regelverket kring el

ELTEST för alla
eltest

 
 
 
 
Copyright Millners El AB, Volgsjövägen 94 D, 912 32 VILHELMINA, Tel: 0940-554 10, Fax: 0940-124 91,